Dikang HD01 érintésmentes lázmérő

  A digitális infravörös hőmérő olyan eszköz, amely segít megtalálni egy fontos fizikai paramétert, például a testhőmérsékletet. Így a hőmérő által megjelölt hőmérsékleten hasznosak lehetnek a test különféle egyensúlyhiányaival kapcsolatos információk. A digitális hőmérő különösen hasznos a gyermekek számára, mivel minden kórokozó általában hőmérséklet-ingadozást okoz.

  A digitális hőmérő és a klasszikus hőmérő közötti különbségeket illetően számos előnyt felsorolhatunk a digitális hőmérővel szemben:

  A hőmérséklet mérése sokkal gyorsabb, mint a klasszikusnál.
  Nagyobb pontossággal rendelkezik.
  A mért értékek közvetlenül a kijelzőn olvashatók, különféle funkciókkal, például a kijelző színezésével, amikor a mért hőmérséklet meghalad egy bizonyos értéket.
  Rendkívül hasznosak, ha távolról meg akarják mérni a kisgyermekek hőmérsékletét
  A hagyományos higanyalapú hőmérőkkel összehasonlítva nincs toxikus kockázat

  Mi az infravörös hőmérő és hogyan működik?

  Mindenekelőtt infravörös sugárzás vesz körül minket. A nap infravörös sugárzást bocsát ki, a telefon infravörös sugárzást bocsát ki, még az emberi test infravörös sugárzást bocsát ki. Ezt tudva könnyebben megértjük, hogyan működik egy ilyen termék.

  Az infravörös hőmérő olyan eszköz, amely egy felület vagy tárgy hőszigetelését méri, és a mérést infravörös hullámok segítségével végzik. Ezeket a hőmérőket gyakran "érintkezés nélküli hőmérőknek" vagy "IR hőmérőknek" is hívják.

  Az IR hőmérő méri az infravörös energia mennyiségét, amelyet egy tárgy vagy felület bocsát ki, és ezt az információt mindannyian ismert értékré alakítja: hőmérséklet. A digitális IR hőmérők általában olyan lencsét tartalmaznak, amely az infravörös hő sugárzást egy detektorra fókuszálja, amely a sugárzási teljesítményt az eszköz LCD képernyőjén megjelenő elektromos jellé alakítja. Ezen a rendszeren keresztül távolról mérhetjük a hőmérsékletet anélkül, hogy a hőmérő és a felület között közvetlen kapcsolat kellene lennie. Tekintettel arra, hogy infravörös energiát veszünk körül, a jobb pontosság érdekében ajánlott többször megmérni a tárgy vagy a felület hőmérsékletét.

  Funkcionalitás:

  Ez a digitális hőmérő lehetővé teszi az emberi test és a különféle felületek vagy tárgyak hőmérsékletének mérését érintkezés nélkül.
  A készülék mérési ideje mindössze 0,5 másodperc, hogy megmérje és megjelenítse az eredményt az LCD kijelzőn.
  A hőmérő ergonómikus alakjának köszönhetően könnyen és gyorsan használható. A hőmérsékletet 3-5 cm távolságból kell elvégezni.
  A megvilágított LCD képernyő sokkal könnyebbé teszi a hőmérő olvasását, mint a klasszikus hőmérőkkel.
  Ez használható egy tárgy felületének hőmérséklete, a baba fürdővízének, a tej hőmérsékletének vagy más olyan anyagoknak a mérésére, amelyek pontos hőmérséklet-meghatározást igényelnek.
  Ha a bőr vastagabb, mint a normál, akkor a hőmérő kis hőmérsékleti különbségekkel felveheti a hőmérsékletet.
  Ha a helyiség hőmérséklete szignifikánsan magasabb, mint a hőmérő tárolási helye, akkor a felhasználás előtt 15-20 perccel a helyiségbe kell helyezni.
  Mivel a hőmérsékletet kontakt nélkül kell elvégezni, a terméket különösen csecsemőknek és gyermekeknek ajánljuk.
  14 900 Ft / db
  Összesen 29 800 Ft
  Minimális rendelés : 2 db